Agiliti tábor s Janou Kořínkovou

09.09.2011 14:25

Trošku opožděně vkládám info ze srpnového týdne (22.8 - 28.8), který jsme s Artilem trávili v Amonře na super agiliti táboře s Janou Kořínkovou. Protože šlo o tábor od A po Z byl program prvních dvou dní naplněn přednáškami a cvičením s pozitivní motivací. Potom jsme se s nadšením vrhli na agiliti. Díky menšímu počtu zúčastněných psů (10 cvičících psů) program hezky utíkal a dlouho se nečekalo. Dokonce bych řekla, že Art byl s delšími přestávkami mezi cvičením spokojenější a pokaždé připravený a odpočatý k další akci. Ani vysoké letní teploty, které teto týden nepolevovali, na jeho výkonost neměli žádný vliv. Opravdu mě překvapil, po celém týdnu nebyl nijak zvlášť unavený, prostě si to užil a naučil se i odpočívat. Celý týden jsme si společně krásně užili, spoustu věcí se naučili a také si odnesli nové informace a úkoly pro zlepšení naší budoucí spolupráce na parkuru.

 

 

A taky máme konečně i doklad, že o agiliti jen nemluvím, ale opravdu chodíme běhat. Na účast na tréninku se mi žádného "fotografa" zatím nepodařilo přemluvit. Takže ty důkazy, které vyfotila Terka Szturcová. Děkujeme.

A ještě nějaké hezké fotky v klidu na parkuru. :-))

Více fotografijí z celého tábora od Terky si můžete prohlédnout na tomto odkazu:  https://sportsdogs.rajce.idnes.cz/konec_srpna_2011

 

Už se moc těšíme na další podobnou akci, kde můžeme poznat nové "psí známé". Přece jenom jde o zpestření našich pravidelných tréninků.