Kurs psí řeči v Herolticích u Tišnova

30.05.2011 00:00

Celý prodloužený víkend v Herolticích 19. - 22. 5. 2011 byl plný seznamování, psích her a honiček. Víkend s námi trávilo prý něco kolem čtyřiceti lidí se svými pejsky. Program byl velice plný a i díky teplému počasí i velice náročný. Počasí opravdu vyšlo skvěle, jen v sobotu se vyskytla bouřka, ale alespoň trošku zlepšila vzduch a my si zatím trošku odpočali.

 

Vzdělala se hlavně panička, dozvěděla se něco víc o chování psů mezi sebou. Co se týká práce se psem tak jsme byli už informováni dost :-), jen jsme si poslechli, jak vlastně už pracujeme. Úplnou novinkou pro nás byly informace o sportovní stopě, a protože mě lákalo ji vyzkoušet již dřív, hned jsme se tedy pustili do cvičení základů.

Celý víkend si užil hlavně Artil (a proto jsme tam přece vyrazili :-)), byl spokojený, i když v sobotu odpoledne už se jeho únava měnila na drobné sabotování cvičení. Ovšem na hraní měl energie pořád dost.

Odkaz na několik hezkých fotek je již v galerii, při cvičení foták hezky spinkal, ale zato při hrách se snažil zachytit co mohl. Ještě bude třeba pořídit nějaké další věci pro vylepšení stroje a pak už snad budou fotky více použitelné, no ještě se musím naučit fotit.