Shrnutí uplynulých měsíců

08.05.2012 22:23

Konečně jsem si našla chvilku času pro aktualizaci stránek, už to opravdu bylo potřeba. Za tu dobu jsme stihli spoustu různých věcí. K větším akcím a hlavně těm, na kterých vznikla spousta krásných fotek, jsem vytvořila zvláštní článečky v novinkách. Jak pro březnovou agiliťáckou víkendovku s Jančou, tak pro super velikonoční víkend ve srubu v Proseči. K několika dalším vybraným situacím se chci jen krátce vrátit v tomto příspěvku.

Začneme přivítáním a seznámením foxteriera Bruna, kterého si pořídili Evča s Michalem, do rodiny. Rodinný vztahy jsou trošku delší, ale jsou. Zvládli jsme to ve velké společnosti ještě s Kamčou, Petrem a Shaggym v Kuřimi. Jinak máme ještě spoustu jiných nových kamarádů, ale rodinu musíme přece přivítat i veřejně :-). 

 

Prvního dubna jsme se jeli společně s Terkou a Jess (naše sparingpartnerky při trénincích) poprvé podívat na oficiální agility závody Jarní Brno. I přes opravdu chladné a aprílové počasí jsme se snažili načerpat atmosféru a podívat se jak takové závody vlastně probíhají. 

 

A 22. dubna jsme vyrazili opět s Terkou a Jess tentokrát na neoficiální závody v agility do Blanska.