Zase jeden plný víkend

19.09.2011 06:20

Uplynulý víkend (16. - 18. 9.) jsme měli spoustu akcí, a tak už nám ani nevyšel čas na projití Moravskoslezské národní výstavy psů, která se konala v Brně. V pátek jsme po dlouhé době zašli na trénink dogfrisbee, kde jsem se dozvěděla, co všechno dělám špatně a musím zlepšit. Však kvůli chválení trénovat nechodím :-).

Následoval sobotní výlet s kuřimskými skautkami, z Doubravníku jsme vyrazili na hrad Pernštejn a potom ještě zpět. Celodenní procházka se moc vydařila, Art se Shaggynem si pozornost holek opravdu užívali. Na hradě jsme se dokonce obohatili o kulturní zážitek v podobě dvou pohádek, které zde zrovna hráli na malém jevišti.

Na více fotografií z výpravy se můžete podívat na rajčeti na odkaze https://divcioddilkurim.rajce.idnes.cz/Doubravnik_aneb_Vyprava_na_Novy_Zeland nebo přez internetové stránky dívčího oddílu kuřimských skautek (https://divcioddilkurim.webnode.cz/fotogalerie/).

A v neděli jsme byli ještě premiérově vyzkoušet flyball. A tak jsem zjistila, že Artil nemá místo mozku tenisák. No ono to bude asi i díky mě. Nikdy jsme si s tenisákem nehráli,  preferujeme přetahovadla. Ale na to, že to byl první trénink, mu to šlo. Je to můj kluk šikovný :-). Pravidelně tento sport stíhat asi nebudeme, ale rekreačně na spestření programu ...